Atatürk Ortaokulu

Vizyon: ViZYONUMUZ : Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.

Misyon: MiSYONUMUZ : Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 8.30 - 16.40
Isınma: Kalorifer
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0332 813 19 94

WEB - https://ataturk42.meb.k12.tr

Adres - AKŞEHİR ATATÜRK ORTAOKULU Selçuk Mahallesi 32814 Sokak No2 AKŞEHİR/KONYA

Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Yerleşim Yeri - Konya´nın ilçelerinden biri olan Akşehir oldukça eski bir tarihe sahiptir.

Ulaşım Konya - Afyon karayolu üzerinde olan ilçemiz; Konya´ya 135 km, Afyon´a 90 Km, Isparta´ya 150 km ve Ankara´ya 300 km mesafededir. İzmirden Güney Anadolu ve Doğu Anadolu´ya giden araçlar ile, İstanbuldan Güney illerimize giden araçlar ilçemizden geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezinde